Meniu

miercuri, 21 aprilie 2010

Un nor de fum de-asupra noastra ?

 Daca as fi tampit as spune ca asta este inca unul din inventiile tampite ale unor oameni bolnavi care le place sa se joace cu banii nostrii.Dar de data asta nu este asa . Norul vulcanic exista riscurile sunt riscuri .
   De cate ori v-ati gandit ca tot ce se intampla se intampla datorita a cativa oameni de pe toata planeta asta carora le place sa se joace de-a Dumnezeu si omul . Unii dintre noi suntem atata de mici incat daca am disparea intr-o zi , nimeni nu va observa. Sau daca observa le trece in 2-3 zile.
   Cum ar fi intr-o zi sa te trezesti ca esti multimiliardar ? Ce ai face cu acei bani ?Este logic ca nu o sa poti sa ii cheltui intr-o viata. Ce as face eu ?  Poti sa imi spui ca sunt rasist dar in primul rand as cauta o insula pe care nu sta mai nimeni , as strange toti tiganii din lumea asta si i-as pune ingraditi pe insula. Sa vedem daca in 2000 de ani s-ar descurca sa inventeze un calculator sau chiar o pereche de casti de urechi. Evident ca ar fi dezastrul de pe lume . Ar reinventa molotov cocktailul si si-ar da foc intre ei  dar asta nu inainte sa isi vanda unii la altii copiii si sa se fure pana nu mai pot. Si-ar smulge dintii de aur si  ii vor transforma in lanturi de gat. As izola fonic insula ca sa nu se auda manelele si l-as pune pe Gutza atunci rege intre tigani sa se simta si el bine rege pe o insula nu un Wanna Be prin Romania.
  Ca de altfel posturile mele se termina sec , asa cum se va termina si acesta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

:)) Vezi că ultimul care a avut revelația asta public a fost Cioroianu, pe vremea când era ministru de externe... și n-a ajuns bine. Cred că o duce un pic mai bine decât tine, totuși.
Eu, în schimb, ziceam că dacă Hitler lăsa evreii în pace și se concentra pe... rromi, rămânea în istorie ca un personaj simpatic și lumea era azi un loc mult mai sigur.