Meniu

marți, 20 aprilie 2010

Cum scapi de stres ?

Sunt sigur ca multi dintre voi sunt stresati la lucru , acasa si oriunde altundeva mergeti.Cate-odata simtiti nevoia sa explodati si nu puteti, e acea presiune care te macina si nu te lasa pana nu te doboara de tot . Multi intra in depresii datorita stresului , depresii care duc si ele la actiuni nu tocmai ortodoxe. Este greu sa te abtii sa nu inghiti tot acest stres dar cand ajungi sa il controlezi o sa iti fie asa usor incat o sa vezi toti oamenii din jurul tau ca se streseaza iar tu nu ai nimic.
Este mai mult sau mai putin spus "amuzant" nu pot spune chiar amuzant dar este bine sa iti controlezi actiunile.
De exemplu mie cand imi este foame nu ma pot intelege cu nimeni. De aceea alimentatia in viata de zi cu zi trebuie sa fie la timp si sanatoasa. Mai mult de doua cafele pe zi ajung sa iti sensibilizeze nervii si in acest fel esti ca un burete care absoarbe tot stresul din jurul tau.
Cand cineva striga la tine pentru un lucru care nu l-ai facut bine. Chit ca stii ca nu ai facut ceva bine incearca sa te calmezi si sa te relaxezi in timpul unei partide de cearta.Automat partenerul de scandal nu are decat 2 variante. Ori se opreste ori pocneste de nervi singur.
Te intorci , si spui in gandul tau ... da-l in masa ...
Cand ai o datorie $$$ cu cat te stresezi mai tare cu atat nu poti face rost de bani. Incearca sa iti iei acel gand de pe tine si vei vedea intr-un final cum se rezolva lucrurile doar din energie pozitiva.
Sper ca unele lucruri v-au ajutat.

Niciun comentariu: