Meniu

luni, 2 august 2010

Unu pleaca altul vine ...sper.

Nu am mai scris de ceva vreme. Am umplut blogul cu tot felul de poze care undele nu isi au locul tocmai la mine pe blog. In ultimul timp am avut ceva probleme . Nu ca mi-ar citi cineva blogul si s-ar intreba de ce nu mai scriu. Poate ca scriu pentru mine sau poate ca sunt cititori ascunsi care nu vor sa isi arate identitatea. Unii ma cunosc altii habar nu au cine sunt . OK m-a dat de gol poza ? :))
Astazi a fost o zi plina, ziua surorii mele. A trebuit sa rezolv mai multe lucruri printre care sa ii iau flori. Pe timp de criza nu am putut sa ma intind la mai multe dar nu-i nimic, nu s-a suparat.
Momentan sunt un trantore, toata ziua stau si nu fac mare lucru decat sa imi dau cu capul de pereti gasind o solutie unde dracu sa ma angajez. Pe de-o parte nu m-as angaja pentru ca astept sa ma loveasca o idee geniala care sigur nu se ascunde in peretii mei. Intotdeauna am crezut ca am ceva diferit. Daca am sau nu e clar ca nu va voi spune, prefer sa cred doar eu:). Astept ziua cea mare cand se va intampla ceva. Nu ma intrebati ce pentru ca nici eu nu stiu dar astept sa se intample odata.
Incerc sa nu ma plictisesc, asa ca am luat ceva seriale de pe net "Atentie sunt un downloader".A innebunit lumea de tot. Lasati naibii downloadul gratis in felul asta putem si noi sa ne documentam. Poate ma ridica si pentru asta. Cred ca nu ar trebui sa interzica downloadul de pe internet pentru ca daca sunt in halul ala de inteligenti ar putea sa cripteze softurile mai bine pentru a nu fi sparte. Dar sa nu uitam .Ce un om creaza alti 10 distrug. Se pare ca am sarit de la subiect asa ca o sa va spun pe scurt. Sunt somer si sunt mandru.
Poate revin si maine . Cine stie poate imi gasesc si cititori intre timp.
Va pup. sau nu ...

Un comentariu:

the unholy two spunea...

las' ca atunci cand te intreaba careva cu ce te ocupi, poti sa-i spui linistit: sunt intre doua slujbe, sau nah, beteween jobs, ca asta era expresia originala