Meniu

joi, 9 decembrie 2010

Hit and Run

  Ca sa nu va tin curiosi ce inseamna acest tricou , va voi spune o mica povestioara . Marile crime din istoria lumii au fost rezolvate din cauza ca au vorbit ce nu trebuie cui nu trebuie. Este foarte greu sa tii un secret ,dar este si mai greu sa te trezesti ca tu fiind secretul. Unii oameni simt nevoia sa se descarce parintilor , lucru care este foarte greu cand esti un rebel . Altii isi spun secretele nevestelor , altii copiilor . Un lucru l-am invatat dar l-am pus si in aplicare . Orice secret te poate duce in jos dar te poate si ridica.
  Sincer nici nu stiu cu ce sa incep . Dar sunt nevoit sa fac un pas ...  Cel mai mare secret este acela care il stii doar tu si nimeni altcineva. Spus , nu se mai numeste secret , se numeste STIRE.
Asa ca unii fac din prietenii , agentie media . Cum afla un lucru se duc la primul colt si il toarna in schimbul unui alt lucru. Mi se pare o treaba murdara dar in acelasi timp utila vazuta de unii. Altii , fac la fel , dar afacerea este cu sens unic . Minciuna este buna cand obtii ceva sau cand te scoti din ceva , nicidecum cand minti din placere. Cum spune si in titlu  "Grija mare ce faci, cineva se uita la tine ".

Niciun comentariu: