Meniu

duminică, 9 mai 2010

Numai la spital sa nu ajungi.

 Dragi cititori , si de aia zic dragi ca stiu aproape cati sunteti :))). Azi noapte am adomit cu geamul deschis foarte linistit si pasnic.  Dimineata m-am trezit cu o durere infernala de rinichi. Dracu stia ce am . Am zis ca am racit ... io stiu ce naiba m-a apucat da sigur imi trece.
  Se facuse la un momentdat 4h de cand durerea persista. Am plecat la cel mai apropiat punct de pompieri unde stiu ca au si S.M.U.R.D . I-am rugat pe doctorii de acolo sa imi dea ceva de durere in conditiile in care de-abea paseam. M-au trimis cu fatza senina la Spitalul Judetian.
   Am luat un taxi am ajuns la spital, acolo am asteptat vre-o 15 min pana mi-a venit randul . Mai ca nu ma tavaleam pe jos de durere.  Intr-un final m-au bagat si pe mine in sala de asteptare unde m-a preluat un tinerel care nu cred ca stia mult mai multe decat mine despre anatomia omului. S-a apucat sa faca munca de birou , adica hartii peste hartii . Mai putin si il imploram sa imi dea ceva de durere ca nu mai puteam gandii logic. Pana la urma m-a intins pe un pat jegos acoperit cu ceva folie de unica folosinta care sigur nu era folosita de prima oara si mi-a dat un algocalmin intravenos. Mai tarziu am plecat la ECO unde 2 studente si rezidentul stateau ca la cinematograf si se uitau la organele mele interne. Mi-a cautat pana si pancreasul care nu avea nici o legatura cu ce aveam eu dar vroia sale arate la studente ca el stie sa il gaseasca. Ii intreb la un momentdat daca nu vor ceva popcorn ca prea bine stateau ei.
   Dupa care m-a trimis la etajul 5 la un urolog intr-o camera JEGOASAAA rau de tot . Scaune murdare, aparatul de ECO era plin de praf , seringi folosite lasate pe masa , pe jos sa nu mai spun cum era ca iti venea sa iti versi matele . Mi-a pus vre-o 2 intrebari dupa care m-a trimis inapoi la urgente. Acolo am stat vre-o 2 h in perfuzii si m-a trimis acasa cu o reteta.
  Partea ce-a mai frumoasa a povestii este ca am platit 130 lei pe 5 medicamente injectabile dintre care unu care era pansament gastric si nu folosea la nimic. Dar asa este cand medicii te lasa pe mana studentiilor. Cine suporta consecintele ? EU .

  In concluzie : Vantul bate apa trece pietrele raman , E si grea e si frumoasa viata de roman . In cazul meu pietrele de la rinichi...
 

Un comentariu:

mihai H spunea...

pai, pancreasul poate da niste crize infernale daca se inflameaza si poate da diagnostice gresite.
Pansamentul gastirc era pentru efectul iritant ce-l puteau da celelalte , sa nu te doara si stomacul pe deasupra :)
Partea buna e ca medicii si-au facut datoria ,partea naspa e ca probabil ai luat ceva bacterie gram negativ de la mizerie si ai sa mori zilele astea,nu inainte de a intra in coma :)
Bafta :)