Meniu

sâmbătă, 27 februarie 2010

Fotografiez nunti si botezuri , inmormantari , carnagii si femei goale

   Incerc si eu sa fac un ban . Pana o sa il fac o sa lucrez moca. Adevarul este ca piata foto-video in Timisoara este cam suprasaturata. Problema ? Orice pierde-vara care are bani de-un aparat mai profi merge la nunti , sparge piata si te trezesti ca ii ceri omului un pret si pleaca. "Vai da asa scump?"
   "Si gura mea trebuie sa mai manca" Bineinteles ca nu voi renunta doar din acest motiv si drept spun ca nu voi renunta deloc . Stiu si sunt convins de faptul ca loc, este pentru toata lumea . Oamenii se casatoresc in fiecare saptamana mai putin posturile astea care nu lasa omu sa faca si el un ban. Pe langa ca e criza mai e si post.
 Cand ai impresia ca totul merge prost... zambeste si gandeste-te : nu-i nimic sigur se intampla si ceva bine. Aici ma contrazic cu Legiile lui Murphy . Daca esti optimist ai multe de castigat. Cu toate astea nu baga se seama certurile de zi cu zi . Nu de alta dar nu stiu cum naiba de eu nu ma pot lipsi de ele . Se lipeste scandalul de mine ca scai.

Un comentariu:

the unholy two spunea...

lasa obositii sa pozeze nunti, apuca-te de carnagii ... nici io nu mai stiu ce vroiam sa zic, is dupa party, da' oricum, grozav titlul ;)